Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، استاندار آذربایجان شرقی چهارشنبه پنجم شهریور در مراسم افتتاح هفتصدمین واحد مسکونی بازسازی شده مناطق زلزله‌زده شهرستان سراب در روستای «تیرشاب»، گفت: امروز در هفته دولت بسیار خوشحالیم که بعد از ۸ ماه از زلزله شهرستان‌های سراب و میانه شاهد بهره‌برداری از واحدهای بازسازی شده مسکونی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اقدامات بازسازی و مرمت واحدهای تخریب شده در هر دو شهرستان پیشرفت خوبی داشته است و ۱۰۰درصد واحدهایی که نیاز به ترمیم و بازسازی داشتند، انجام شده است و کار ۶۵ درصد واحدهای نوسازی نیز به اتمام رسیده است. تنها در روستای «تیرشاب» شهرستان سراب بازسازی و ساخت ۱۵ واحد از مجموع ۱۸ واحد تخریبی بر اثر زلزله به پایان رسیده و تحویل اهالی داده شده و بقیه نیز تا پایان شهریور جاری واگذار می شود. تاکنون عملیات اجرایی ۷۰ درصد ساختمان‌هایی که در مناطق زلزله‌زده نیاز به نوسازی داشتند، تمام شده است.

محمدرضا پورمحمدی افزود: از اماکن دامی نیز در شهرستان‌های میانه و سراب ۲ هزار واحد نیاز به بازسازی داشتند که ۵۰۰ واحد آن تاکنون تکمیل شده و بقیه نیز در مرحله سقف‌ریزی قرار دارند. با تلاش و اهتمام مسئولان استانی و شهرستانی قبل از فصل سرما بقیه واحدهای دامی نیز تکمیل می‌شود.

  بر اساس این گزارش، ساعت ۲:۱۷ بامداد جمعه ۱۷ آبان سال گذشته زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در حوالی شهر ترک میانه روی داد که به ۲ هزار و ۹۴۵ واحد مسکونی در ۶۵ روستای شهرستان‌های میانه و سراب در آذربایجان شرقی آسیب زد.

زمین لرزه ای به بزرگی ٥.٩ ریشتر آذربایجان شرقی را تکان داد زلزله ۵.۹ ریشتری میانه | جزئیات تلفات ؛ ۵ کشته و ۳۸۰ مصدوم | جدیدترین تصاویر زلزله و وضعیت زلزله‌زدگان کد خبر 543928 برچسب‌ها زلزله استان آذربایجان شرقی مسکن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله استان آذربایجان شرقی مسکن آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۰۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است

به گزارش قدس خراسان، مجید فدوی سه شنبه شب در آستانه هفته معلم طی نشست خبری اظهار کرد: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد اضافه کرد: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

وی ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی اضافه کرد: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

وی اظهار کرد: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

۶۵ ملک بدون استفاده آموزش و پرورش گناباد

فدوی درآمدزایی، تجاری سازی و به روز رسانی املاک آموزش و پرورش گناباد را دیگر اقدامات این بخش طی یکسال اخیر دانست و از وجود ۶۵ ملک بدون استفاده این بخش در مناطق شهری و روستایی خبر داد.

به گفته رییس اداره آموزش و پرورش گناباد این املاک از سال‌های گذشته بدون دریافت اجاره و یا با اجاره های بسیار ناچیز در اختیار برخی افراد و بخش‌ها قرار داشتند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد یادآورشد: طی جلساتی با حضور افرادی که از سال‌های گذشته در این املاک ساکن بودند و یا از آن‌ها استفاده می‌کردند در خصوص لزوم پرداخت اجاره بها و تجاری سازی آن‌ها بحث و تبادل نظر شد.

وی اظهار کرد: املاک بدون استفاده آموزش و پرورش در مناطق روستایی بیشتر برای انجام فعالیت‌های تولیدی و اشتغالزایی واگذار می‌شوند و در مناطق شهری اخذ اجاره آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.

فدوی با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش گناباد در ۲ سال گذشته گفت: رتبه این شهرستان در کنکور و رشته علوم انسانی طی همین مدت از نهم به نخست در سطح استانی و در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم ارتقاء یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد بیان کرد: رتبه آموزش و پرورش گناباد در کنکور تجربی طی همین مدت در سطح استانی از چهاردهم به رتبه نخست و در کشوری از رتبه ۳۷ به ۲۵ و در رشته ریاضی و فیزیک هم در این بخش‌ها چهار رتبه ارتقا یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند