Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با ارزیابی روند مطلوب بازسازی مناطق زلزله زده سراب و میانه، اظهار کرد: نحوه بازسازی مناطق زلزله زده سراب و میانه می‌تواند یک مدل و الگو باشد.

محمدرضا پورمحمدی روز پنجشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در محل سالن جلسات فرمانداری میانه، افزود: در اولین روزهای پس از زلزله سال گذشته سراب و میانه، مصوبه هیئت دولت در خصوص تامین اسکان برای اهالی این مناطق صادر شد و در ظرف کمتر از یک ماه، اسکان اضطراری و موقت مردم زلزله زده به اتمام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: برای تمامی کسانی که خانه شان تخریب شده بود، در طی این مدت، چادر یا کانکس تهیه شد و در جریان اسکان موقت، تسهیلات بلاعوض ۱۰ میلیون تومانی دولت نیز بسیار کارساز بود و در نتیجه همه خانوارهای زلزله زده سروسامان یافتند.

پورمحمدی گفت: با توجه به نارسایی‌هایی که وجود داشت اما این روند و نتیجه گیری در نوع خود بی نظیر بود؛ ارگان‌های سپاه، هلال احمر، نیروی انتظامی و باقی دستگاه‌ها بالافاصله پس از زلزله در منطقه حاضر شدند و تلاش همگی منجر شد تا اکنون که نزدیک به سالگرد زلزله سراب و میانه هستیم، بر اساس گزارش‌های ارائه شده، ۱۰۰ درصد مرمت واحدهای مسکونی در این مناطق به اتمام رسیده است.

وی ادامه داد: در هر دو شهرستان، نزدیک به ۹۵ درصد ساختمان‌هایی که تخریب شده و نیاز به بازسازی داشتند نیز تقریبا به اتمام رسیده است؛ بازسازی برخی از واحدها نیز به خاطر افزایش قیمت مصالح و ناکافی بودت تسهیلات است جرا که برخی از روستانشینان، اقدام به ساخت ساختمان دوبلکس کرده‌اند که به دلیل متراژ بالای خانه، تسهیلات بازسازی کافی نبوده است.

وی با بیان این‌که در برخی روستاها، افراد خارج از روستا اقدام به دریافت اسکان موقت و تسهیلات می‌کردند که به دلیل شناخت بومیان روستا توسط دهیار، منجر شد تا منابع غیرموثر استفاده نشود.

استاندار آذربایجان شرقی به اشاره به پراکندگی برخی روستاها، اظهار کرد: از وجود برخی روستاهای تخریب شده خبر نداشتیم که بعد متوجه این قضیه شدیم؛ این امر نشان می‌دهد که به یک بانک اطلاعات قوی نیاز داریم تا بتوانیم اطلاعات مناطق مختلق استان را در اختیار داشته باشیم.

وی ادامه داد: قطعا نقاط ضعف بسیار بالا بود اما درس‌هایی که از سوانح و حوادث گذشته گرفته بودیم باعث شد تا در بحث بازسازی مناطق زلزله سراب و میانه بهتر عمل کنیم‌.

وی متذکر شد: باید تمام دستگاه‌های ذی ربط تمام تلاش خود را در این شرایط به کار بگیرند تا در این فرصت کمتر از سه ماه تا فصل سرما بتوانیم تمام واحدهای مسکونی را به اتمام برسانیم؛ اکنون مقداری منابع در اختیار داریم و می‌توانیم ۱۵ میلیون تومان دیگر  به تسهیلات اضافه کنیم و برای تامین باقی اعتبارات و مصالح موردنیاز از بنیادها پیگیری لازم را خواهیم داشت.

پورمحمدی با بیان این‌که در افزایش قیمت مصالح چاره‌ای نیست، گفت: اما می‌توانیم در راستای تامین مصالح اقدام کنیم چرا که محدودیتی برای بازسازی مناطق زلزله زده نداریم، فقط لازم است که بنیاد مسکن پیگیری کند.

وی از تامین حدود ۱۰۰ تن سیمان توسط بنیاد مستضعفان خبر داد و افزود: مشکل دیگر، وجود شرکت‌های پیمانکاری محدود به خصوص در میانه است، در این راستا باید بنیاد مسکن، کمک کند و حتی از پیمانکارها را از شهرستان‌های همجوار تامین کند، که حتما یکسری امتیازاتی برای این شرکت‌ها قائل خواهیم شد.

وی با قدردانی از بانک‌ها در ارائه تسهیلات در زمان مناسب، تاکید کرد: تمامی دستگاه‌ها باید توجه کنند که اگر منابع و اعتبارات لازم برای اتمام واحدهای مسکونی مناطق زلزله زده را نداشته باشیم باید از اولویت‌های سایر شهرها کم شود تا وضعیت این مناطق بهبود یابد.

استاندار آذربایجان شرقی در خاتمه گفت: با زحمت و همت جمعی در استان، امیدواریم تا بتوانیم بازسازی تمامی واحدهای مسکونی سراب و میانه را تا دهه فجر به اتمام رسانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بازسازی مناطق زلزله زده واحدهای مسکونی آذربایجان شرقی سراب و میانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • کمک به فقرا به عنوان یک الگو در جامعه نهادینه شود
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • و دموکراسی آنها که سراب است فقط...
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • رئیس بایرن: قرار نیست از رئالی‌ها الگو بگیریم
  • آغاز مجدد ثبت نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی در خوزستان
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه